|
| Avtor | Sporočilo |
---|
rose
staff Število prispevkov : 21 Join date : 05/10/2011 Age : 31
| | | | Gost
Gost
| | | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Pon Okt 31, 2011 11:24 pm | |
| Meni to tudi dela, ker uporabljam Google Chrome. Na MozilaFirefox pa tega ne dela. ; ) |
| | | eustace
Število prispevkov : 36 Join date : 14/10/2011
| | | | rose
staff Število prispevkov : 21 Join date : 05/10/2011 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Pet Nov 04, 2011 7:17 am | |
| tako je, s temle mamo res problemčke. razmišljam, da je morda celo kaj narobe s kodo skina, ki je prirejena za forumotion, ker sicer res ne vem, kaj bi lahko bilo. tudi meni se to dogaja, me skrajno moti, ampak enostavno ne najdem vzroka za tole.. ><
res se opravičujem vsem, ki se jim to dogaja, ampak kot je že bilo povedano: bojda mozilla tega ne dela, tako da morda jo ma smisel uporabljat al nekaj. (: |
| | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Pet Nov 04, 2011 7:28 am | |
| jst uporabljam opero in mi tudi normalno vse kaže. to je verjetno potem na chromu nekej narobe? "/ |
| | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Pet Nov 18, 2011 11:00 pm | |
| Ok, jz mam pa eno vprašanje pri vpisu, mislim tam v tisti temi, kjer te pol dodelijo v skupino na kliniki.. Res najlepša hvala za odgovore sam sm še vedno mal zgubljena haha. ugl. tisto ime/alias mi ni čisto jasno ? |
| | | eustace
Število prispevkov : 36 Join date : 14/10/2011
| | | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Pon Nov 21, 2011 5:18 am | |
| Ja, sej to razumem, sam zakaj mamo pol imena kot so npr. moj upr. račun bianca dwanye carter, sej mi tut tko ni ime, no, mi je, čeprav se ne pišem res tako no oky, zdej vsaj štekam, hehe... ni panike, pa hvala za odg. in kaj pa glede avatarjev pa to? to si sami nrdimo, al sm vidla v nekem postu, adminke? |
| | | eva
Število prispevkov : 28 Join date : 13/10/2011 Age : 27 Kraj : bristol, england
| | | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! Tor Nov 22, 2011 7:41 pm | |
| Aha, super torej bom danes še dokončno naredila opis, pa še avatarje... hvala za odg. |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: vprašanja! | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |