|
| Avtor | Sporočilo |
---|
eva
Število prispevkov : 28 Join date : 13/10/2011 Age : 27 Kraj : bristol, england
| Naslov sporočila: chat Sob Okt 15, 2011 9:04 pm | |
| CHAT tukaj je torej tema v kateri se lahko člani med seboj pogovarjate o vseh mogočih stvareh, ki na rabijo biti povezane z vašimi liki in povezavami ter forumom. |
| | | eustace
Število prispevkov : 36 Join date : 14/10/2011
| Naslov sporočila: Re: chat Pet Okt 28, 2011 5:01 am | |
| let me start than. so my darlings, how you 'doin? še sedaj ne morem verjeti, 'cause forum's back and here we are, v popolnem zagonu in odpiramo svoja vrata. se sliši amazing, ne? ja, saj sem vedela. moji stari so mi dovolili, da grem jutri v koper h nekim prijateljem - movie night - no bi deal, vseeno čutim da bo vredu. moji občutki so bili mešani, ker po eni strani jih sploh ne poznam, po drugi strani - kaj se mi pa sploh lahko še zgodi? ali pač. ja, no in sedaj sem v popolnem teku ker sem jutri vprašana bedasto ekonomijo. ampak ena dobra stvar je v tem - POČITNICE! komaj čakate a ne? enako. mislim trenutno sem skoraj čisto polna ker se mi je toliko tega nabralo, da sploh ne vem kako bom pogledala kakšen zvezek za šolo. whatever, kako smo kaj, vam je všeč ker smo nazaj?
|
| | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Okt 31, 2011 3:38 am | |
| Hejla. kako ste kaj? Forum mi je zelo všeč. <3 |
| | | CALISTA JOANNA OCEAN
whores Število prispevkov : 6 Join date : 31/10/2011
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Okt 31, 2011 6:18 am | |
| |
| | | eustace
| | | | isabelle chanell lambert
clinic staff Število prispevkov : 21 Join date : 31/10/2011 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Okt 31, 2011 9:44 am | |
| woah. videti, da je rosemary nazaj s svojim HMHH ti res zna polepšati večer. skratka ja počitnice so in mislim, da moj vsakodnevni bioritem tega še ni dojel. v soboto sem vstala ob sedmih kot ponavadi vsako jutro, ko je čas za šolo danes sem bila čist excited ko sem vidla na budilki da je una osem potem pa me oči pozdravi z novico, da je ura šla nazaj in da sem again vstala ob sedmih. samo vrnila sem se v posteljo in odločila da bom lenarila ter gledala v strop na koncu pa sem pospravila vso sobo ter s frendico sprehajala njena psa potem pa doma naredila še kosilo ter se nato spravila na računalnik. njah vsaj me še ni prijelo da bi se učila samo planer sem naredila za november vpisala vse teste pa to. čeprav vem. zgodovino se bom morala kmalu začeti učit če hočem 4 pisat in verjemite HOČEM ! (: ampak ja. ne da se mi. počitnice so. pa planiram pobeg v trst z babami. pa kakšen party, ker ga dolgo ni bilo na seznamu. ni časa za šolo. ne in ne. |
| | | eva
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Okt 31, 2011 7:12 pm | |
| good morning, guys.
james - mislim, da imava obe enak problem - to sranje s šolo. če me ne bi tista zajebana razredničarka čisto vsako minuto, ki jo morem prespat pri biologiji jebala s snovnjo, ki je nikoli nismo jemali (oprosti za grdo obnašanje, ampak za take osebe kot je ona pač ne morem najti lepih besed) bi mogoče moja ocena bila celo večja kot dva. point pa je v tem, da imam vse naravoslovne predmete pet (ker se ne rabim veliko učit, pa vseeno znam), biologijo pa dve. fuck her.
by the way, upam, da ti uspe zgodovino pisat štiri.
kako ste kaj, folk?
|
| | | isabelle chanell lambert
clinic staff Število prispevkov : 21 Join date : 31/10/2011 Age : 29 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Okt 31, 2011 9:06 pm | |
| moooornin :3 gravity of love - naša je nekako še v redu, kajti večino bioloških ur porabimo za razredne zadeve in dejansko smo komaj v četrtek odprli zvezke medtem, ko nekje mi že strani zmankuje poleg tega pa nam je morala še test prestaviti. ampak ja fizika je druga zgodba in za tisto zmešano žensko res ni lepše besede, ker žensko dejansko neki vprašaš pa kot zadeta bulj vate tri minute pa se obrne in gre naprej. resno ? in potem se pritožuje da nič ne znamo in zadnjič smo delal eno nalogo celo uro in na koncu pove da smo neki narobe naredil tko lajk a me jebeš ti a nisi mogla prej povedat, če si vedla in reče naslednjo uro bomo delal tole ponovno in seveda nismo šli naprej dobimo predtest zahteva nekaj za kar mi sploh formul nismo vzel ker ti pove kr eno ti pa se znajd une pa niti ne rabš ker je preveč osnovna. in da ne omenjam da nam je za ta test uturila moč eno uro pred testom ;O drugače pa ja hvala tudi jaz upam glede na to da pri zgodi ženska v testih zahteva celotne eseje in se počutim kot da sem sredi slovenščine in ne zgodovine in sem potem naslednjo uro nesposobna svinčnik vzet kok roke bolijo (: ampak hja sej teh rimljanov ni velik, hope so. ;D drugače pa ja počutim se odlično. vstala celo ob devetih nekdo napreduje uuu haha si skuhala kavico in tukaj sem zavita pod odejo na svoji postelji gledam neke serije na televiziji in pišem vam. (: pa ostali? |
| | | daniel ethan baker
whores Število prispevkov : 35 Join date : 27/10/2011 Age : 28
| | | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: chat Tor Nov 01, 2011 12:01 am | |
| I'm still over-excited ker je HMHh back. awh. in tud cela srečna ker so počitnice; končno! šola je tako ubijajoča, sploh pa se je vsem profesorjem total zmešalo z maturo in vztrajno ponavljajo, da je to najpomembnejše leto v naših življenjih in tako naprej, jaz pa še vedno nisem najbolj prepričana v to. dobro, saj je pomembno, ampak res ni treba toliko pritiska zdaj nalagati na nas, no. tako da ja, sem res srečna ker sem dočakala počitnice. v sredo in četrtek grem v maribor, drugače pa nimam kakšnih posebnih načrtov. danes bom mogoče šla pogledat na kakšno tole halloween party, ker bo zabavno. in imam še nekaj serij za pogledat, zdaj ko je toliko časa. oh, in potrebujem svoj spanec. in dobro dozo rpgja. |
| | | daniel ethan baker
whores Število prispevkov : 35 Join date : 27/10/2011 Age : 28
| | | | cheryl lauren newton
clinic staff Število prispevkov : 22 Join date : 26/10/2011 Age : 27 Kraj : bristol, england
| | | | Gost
Gost
| Naslov sporočila: Re: chat Sre Nov 02, 2011 7:22 am | |
| ello (: jst sm pa uno, itching da bi is še en lik naredla, moški tokrat of course. vem pa ne, a bi biu patient al clinic staff, kaj mislte? thoughts? drgač pa komej čakam da grem u lj, in nadaljujem with my nanowrimo novel, še kdo sodeluje tam? |
| | | cheryl lauren newton
clinic staff Število prispevkov : 22 Join date : 26/10/2011 Age : 27 Kraj : bristol, england
| Naslov sporočila: Re: chat Sre Nov 02, 2011 7:24 am | |
| kit, sicer je tvoja odločitev, ampak cheryl bi bila zelo vesela še kakšnega seksi moškega v našem osebju. drugače pa ne, ne sodelujem. |
| | | rose
staff Število prispevkov : 21 Join date : 05/10/2011 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: chat Pet Nov 04, 2011 7:52 am | |
| heeej, moji forumski otročički. I'M BACK!!
sicer mi je malce žal zapustit ljubljano, ker je, prisežem, zame čisto irealna. mela sem se krasno, malce sem se odklopla od vseh dramic tukaj doma in res res reees je blo fino. po drugi strani pa bo enkrat za spremembo res lepo spat v svoji postelji. čeprav pa vrnitev v maribor vrača vame samo napsihirano stanje in zateženost. ah, jebeš to. ^^
kit - jaz sem tud za staff, stafferji so čist awesome, samo se jih folk ful ne polašča, ne vem zakaj. (: ampak hej, tud pacienti so iz srca zaželeni in dobrodošli. :3
kako ste kaj ostali? predpostavljam, da se večini izmed nas počasi iztekajo te preljube počitnice.. imate še kake plane za teh zadnjih par dni? kaj boste kaj počeli čez vikend? (: |
| | | eva
| | | | eustace
| | | | pia emma calvarez
eating disorders Število prispevkov : 21 Join date : 27/11/2011
| | | | eva
| Naslov sporočila: Re: chat Ned Nov 27, 2011 6:08 pm | |
| actually, trenutno ni najbolj živo. nameravamo pa spet forum malce ožitiv, ko bomo team imeli več časa. |
| | | pia emma calvarez
| | | | eustace
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Nov 28, 2011 5:26 am | |
| jp, se strinjam. delamo na tem, kakšen forumski dogodek, ki se bliža tako, da ja ni panike bo forum kmalu nazaj. (: |
| | | eustace
| | | | pia emma calvarez
| Naslov sporočila: Re: chat Ned Feb 26, 2012 6:11 am | |
| |
| | | eva
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Feb 27, 2012 2:00 am | |
| lepo je slišat, da ste veseli, da smo forum spet malo oživili. zdaj samo prosim veliko pišite, da ne bo forumu spet čisto padla aktivnost že po enem tednu, ker si tega nihče izmed nas ne želi, kajne? sicer pa hello, everybody. pia, saj študentje ste pa že prej imeli počitnice ali nekaj, če se ne motim, right? kakorkoli, meni je itak vseeno če bi te počitnice imeli ali ne, ker bi itak v vsakem primeru šli smučat v italijo. za šolo pa SPET nisem nič delala in zadnji dan se mi niti več ne splača. ah, res se mi ne da, pa še najbolj neumne predmete bi se mogla učit. vedno prestavljam na jutri, potem pa se na koncu učim ravno deset minut. ampak v osnovni šoli še mi gre s takim (ne)učenjem, ne vem kako bo naslednja leta, kaj šele na faksu. ampak DOVOLJ O UČENJU. kako ste kaj drugače? kaj počnete? ste šli letos kam smučat? |
| | | pia emma calvarez
| Naslov sporočila: Re: chat Pon Feb 27, 2012 2:31 am | |
| ja, meli smo tri tedne fraj, ampak to je blo namenjeno učenju, ker smo imeli zdaj prve izpitne roke. Ampak jaz sem to vseeno vzela kot počitnice mogoče je to razlog za samo en narejen izpit. Pa dobro, bolje išta nego ništa ne
sem pa se smučala ravno včeraj in je blo res super, sem kr aktivna kaj se smučanja tiče, thank god da je tu še nekdo, ki smuča ju3 pa grem po novega iphona jao komaj čakam, že trikrat se mi je zmuzno, evo jutri pa upam, da se mi nebo |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: chat | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » chat
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |