IščiIšči  KazaloKazalo  Latest imagesLatest images  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

hi and welcome to hate me hard honey blah blah blah all this stuff comes here!!

the chatbox comes here!

name here!
name here!
name here!
credits come here!! don't be afraid to make it a little longer

Share

chat

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

eva

eva

Število prispevkov : 28
Kraj : bristol, england

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: chat   chat EmptySob Okt 15, 2011 9:04 pm

CHAT

tukaj je torej tema v kateri se lahko člani med seboj pogovarjate o vseh mogočih stvareh, ki na rabijo biti povezane z vašimi liki in povezavami ter forumom.
Nazaj na vrh Go down

eustace

eustace

Število prispevkov : 36

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPet Okt 28, 2011 5:01 am

let me start than. so my darlings, how you 'doin? še sedaj ne morem verjeti, 'cause forum's back and here we are, v popolnem zagonu in odpiramo svoja vrata. se sliši amazing, ne? ja, saj sem vedela.
    moji stari so mi dovolili, da grem jutri v koper h nekim prijateljem - movie night - no bi deal, vseeno čutim da bo vredu. moji občutki so bili mešani, ker po eni strani jih sploh ne poznam, po drugi strani - kaj se mi pa sploh lahko še zgodi? ali pač. ja, no in sedaj sem v popolnem teku ker sem jutri vprašana bedasto ekonomijo. ampak ena dobra stvar je v tem - POČITNICE! komaj čakate a ne? enako. mislim trenutno sem skoraj čisto polna ker se mi je toliko tega nabralo, da sploh ne vem kako bom pogledala kakšen zvezek za šolo. whatever, kako smo kaj, vam je všeč ker smo nazaj?
Nazaj na vrh Go down

Gost

Gost

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 3:38 am

Hejla. kako ste kaj?
Forum mi je zelo všeč. <3
Nazaj na vrh Go down

CALISTA JOANNA OCEAN

CALISTA JOANNA OCEAN
whores
whores

Število prispevkov : 6

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 6:18 am

jaz sem super, jutri grem v avstrijo, zdajle sem se pa odkrižala gledanja filma skupaj z družino in sem lahko na interentu. Smile
    in poglejte kaj sem ravnokar našla. Very Happy
    chat Tumblr_ltv3i8PJIC1qlc40zo1_500
Nazaj na vrh Go down

eustace

eustace

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 6:31 am

wow, stara hudo je. poglej mojo jopco (hah, kako se to sliši). ampak ja fuul mi je dobra slikca. whatever pišem ti post in komaj čakam da ga vidiš ker je tako bolj otroški za prizadeteže pač.
    in ja komaj čakam da te vidim ker sem cerkavala zaradi najinih zs-jev. avstrija? sliši se zanimivo, ikea a ne? lepo , ker ko prideš domov pričakujem da me pokličeš in se vidiva.

a uživate v počitnicah? kaki plani mogoče kakšne posebne želje? se sploh kdo uči Razz
Nazaj na vrh Go down

isabelle chanell lambert

isabelle chanell lambert
clinic staff
clinic staff

Število prispevkov : 21
Kraj : Ljubljana

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 9:44 am

woah. videti, da je rosemary nazaj s svojim HMHH ti res zna polepšati večer. skratka ja počitnice so in mislim, da moj vsakodnevni bioritem tega še ni dojel. v soboto sem vstala ob sedmih kot ponavadi vsako jutro, ko je čas za šolo danes sem bila čist excited ko sem vidla na budilki da je una osem potem pa me oči pozdravi z novico, da je ura šla nazaj in da sem again vstala ob sedmih. samo vrnila sem se v posteljo in odločila da bom lenarila ter gledala v strop na koncu pa sem pospravila vso sobo ter s frendico sprehajala njena psa potem pa doma naredila še kosilo ter se nato spravila na računalnik. njah vsaj me še ni prijelo da bi se učila samo planer sem naredila za november vpisala vse teste pa to. čeprav vem. zgodovino se bom morala kmalu začeti učit če hočem 4 pisat in verjemite HOČEM ! (: ampak ja. ne da se mi. počitnice so. pa planiram pobeg v trst z babami. pa kakšen party, ker ga dolgo ni bilo na seznamu. ni časa za šolo. ne in ne.
Nazaj na vrh Go down

eva

eva

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 7:12 pm

good morning, guys. love

james - mislim, da imava obe enak problem - to sranje s šolo. če me ne bi tista zajebana razredničarka čisto vsako minuto, ki jo morem prespat pri biologiji jebala s snovnjo, ki je nikoli nismo jemali (oprosti za grdo obnašanje, ampak za take osebe kot je ona pač ne morem najti lepih besed) bi mogoče moja ocena bila celo večja kot dva. point pa je v tem, da imam vse naravoslovne predmete pet (ker se ne rabim veliko učit, pa vseeno znam), biologijo pa dve. fuck her.

by the way, upam, da ti uspe zgodovino pisat štiri. love

kako ste kaj, folk? love
Nazaj na vrh Go down

isabelle chanell lambert

isabelle chanell lambert
clinic staff
clinic staff

Kraj : Ljubljana

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 9:06 pm

moooornin :3

gravity of love - naša je nekako še v redu, kajti večino bioloških ur porabimo za razredne zadeve in dejansko smo komaj v četrtek odprli zvezke medtem, ko nekje mi že strani zmankuje poleg tega pa nam je morala še test prestaviti. ampak ja fizika je druga zgodba in za tisto zmešano žensko res ni lepše besede, ker žensko dejansko neki vprašaš pa kot zadeta bulj vate tri minute pa se obrne in gre naprej. resno ? in potem se pritožuje da nič ne znamo in zadnjič smo delal eno nalogo celo uro in na koncu pove da smo neki narobe naredil tko lajk a me jebeš ti a nisi mogla prej povedat, če si vedla in reče naslednjo uro bomo delal tole ponovno in seveda nismo šli naprej dobimo predtest zahteva nekaj za kar mi sploh formul nismo vzel ker ti pove kr eno ti pa se znajd une pa niti ne rabš ker je preveč osnovna. in da ne omenjam da nam je za ta test uturila moč eno uro pred testom ;O

drugače pa ja hvala tudi jaz upam glede na to da pri zgodi ženska v testih zahteva celotne eseje in se počutim kot da sem sredi slovenščine in ne zgodovine in sem potem naslednjo uro nesposobna svinčnik vzet kok roke bolijo (: ampak hja sej teh rimljanov ni velik, hope so. ;D love

drugače pa ja počutim se odlično. vstala celo ob devetih nekdo napreduje uuu haha si skuhala kavico in tukaj sem zavita pod odejo na svoji postelji gledam neke serije na televiziji in pišem vam. (: pa ostali? love
Nazaj na vrh Go down

daniel ethan baker

daniel ethan baker
whores
whores

Število prispevkov : 35

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Okt 31, 2011 11:50 pm

oh, it's working! (: HMHH is back. love
    kako smo kaj?
    jaz sem vstala tam okoli dvajset do desetih pa sem hotla še spat, samo nisem mogla/smela. mami pač...
    uglavnem jaz bi se mogla učit slovenščino, ki sem jo v torek vprašana samo se mi niti najmanj ne da, kar pa verjetno poznate.
    in imate kakšne načrte/plane za danes? (:
Nazaj na vrh Go down

Gost

Gost

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyTor Nov 01, 2011 12:01 am

I'm still over-excited ker je HMHh back. awh. love
    in tud cela srečna ker so počitnice; končno! šola je tako ubijajoča, sploh pa se je vsem profesorjem total zmešalo z maturo in vztrajno ponavljajo, da je to najpomembnejše leto v naših življenjih in tako naprej, jaz pa še vedno nisem najbolj prepričana v to. dobro, saj je pomembno, ampak res ni treba toliko pritiska zdaj nalagati na nas, no. smile tako da ja, sem res srečna ker sem dočakala počitnice. v sredo in četrtek grem v maribor, drugače pa nimam kakšnih posebnih načrtov. danes bom mogoče šla pogledat na kakšno tole halloween party, ker bo zabavno. in imam še nekaj serij za pogledat, zdaj ko je toliko časa. oh, in potrebujem svoj spanec. in dobro dozo rpgja. love
Nazaj na vrh Go down

daniel ethan baker

daniel ethan baker
whores
whores

Število prispevkov : 35

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyTor Nov 01, 2011 10:04 pm

good mornin guys!
    vstala malo čez osem in sem se mogla spravit k maši. dan mrtvih (svetih) in vse to sranje. oh ja, ne da se mi trenutno nič, ampak res nič. mogla bi narest kaj za šolo, pa samo sedim pred računalnikom in se čez tolk in tolk časa prestavim na tv. wtf!? resno, lena sem čeprav me bo kmalu zanesl in se bom pol učila kot nora ampak vseeno.
    okey dons sploh ne vem kaj naj počnem. verjetno bom poskusila da me do popoldneva ne bo nazaj na računalnik, jutri pa juhej paranormalno 3 z eno prijateljico. a ga je že kdo gledal? mislim, a se sploh splača it zato v kino? no whatever komaj čakam četrtek, ko grema z calisto v ljubljano malo v shoping and all around. i can fell it will be great, honey! love
Nazaj na vrh Go down

cheryl lauren newton

cheryl lauren newton
clinic staff
clinic staff

Število prispevkov : 22

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptySre Nov 02, 2011 7:13 am

HELLO THERE. love

my photoshop is finally baaack! love ne vem no, ampak tako zelo sem srečna. zdaj ga več kot en mesec nisem mela in zato so zdaj to nebesa, ko lahko spet malo sprobavam nove efekte.

esther, jaz nameravam it jutri gledat paranormalno. sestra pa je šla včeraj gledat, ampak se nič nisva vidli od takrat, tako da nimam nobenih informacij če se splača ali ne. jaz bom vglavnem v vsakem primeru šla.

drugače pa.. kako ste kaj, folk? uživate počitnice?
Nazaj na vrh Go down

Gost

Gost

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptySre Nov 02, 2011 7:22 am

ello (:

jst sm pa uno, itching da bi is še en lik naredla, moški tokrat of course.
vem pa ne, a bi biu patient al clinic staff, kaj mislte? thoughts? Very Happy

drgač pa komej čakam da grem u lj, in nadaljujem with my nanowrimo novel, še kdo sodeluje tam?
Nazaj na vrh Go down

cheryl lauren newton

cheryl lauren newton
clinic staff
clinic staff

Število prispevkov : 22

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptySre Nov 02, 2011 7:24 am

kit, sicer je tvoja odločitev, ampak cheryl bi bila zelo vesela še kakšnega seksi moškega v našem osebju. drugače pa ne, ne sodelujem.
Nazaj na vrh Go down

rose

rose
staff
staff

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPet Nov 04, 2011 7:52 am

heeej, moji forumski otročički. I'M BACK!! love

sicer mi je malce žal zapustit ljubljano, ker je, prisežem, zame čisto irealna. mela sem se krasno, malce sem se odklopla od vseh dramic tukaj doma in res res reees je blo fino. po drugi strani pa bo enkrat za spremembo res lepo spat v svoji postelji. čeprav pa vrnitev v maribor vrača vame samo napsihirano stanje in zateženost. ah, jebeš to. ^^

kit - jaz sem tud za staff, stafferji so čist awesome, samo se jih folk ful ne polašča, ne vem zakaj. (: ampak hej, tud pacienti so iz srca zaželeni in dobrodošli. :3

kako ste kaj ostali? predpostavljam, da se večini izmed nas počasi iztekajo te preljube počitnice.. imate še kake plane za teh zadnjih par dni? kaj boste kaj počeli čez vikend? (:
Nazaj na vrh Go down
https://hatemehardhoney.forumsl.net

eva

eva

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Nov 06, 2011 7:01 pm

dobro jutro, folk. love

včerajšnji plani so čisto vsi padli v vodo in na koncu se je zgodilo samo to, da sem šla ob enajstih spat in zdaj že bedim in sem na forumih. in to mi ni niti malo všeč. drugače sem pa še kar dobre volje, ker danes dobim ene super obiske in to pomeni, da bom lahko vsaj malo uživala ta zadnji dan počitnic. ZADNJI dan počitnic - to mi zveni tako grozno. + to pomeni tudi, da se bom mogla danes učit matematiko IN biologijo, kar pa me tudi ne razveseljuje ravno najbolj.

ampak bo že... kaj pa vi počnete? kako ste kaj?
Nazaj na vrh Go down

eustace

eustace

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Nov 14, 2011 2:35 am

hello, a vsi spite? mislim, tema je čisto zamrla pa tudi rpg predel je bolj poniknil. dajmo ljudje! (: hhaha, ne vem zakaj ampak sem danes dobre volje. zjutraj sem igrala psp in pač simse pets pa mi je tolk zakon, ker sta moja dva človečka tam neki napredovala in sedaj dobivata večjo plačo in sem si lahko naredila večjo hišo. precej zabavna reč, samo preveč časa ti pobere. Smile kaj pa vi kaj počnete? a je šel kdo na martinovanje, oziroma kako ste ga preživeli?
Nazaj na vrh Go down

pia emma calvarez

pia emma calvarez
eating disorders
eating disorders

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Nov 27, 2011 8:13 am

halooo Very Happy je tu kaj še živo?? Very Happy
Nazaj na vrh Go down

eva

eva

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Nov 27, 2011 6:08 pm

actually, trenutno ni najbolj živo. nameravamo pa spet forum malce ožitiv, ko bomo team imeli več časa.
Nazaj na vrh Go down

pia emma calvarez

pia emma calvarez
eating disorders
eating disorders

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Nov 27, 2011 11:36 pm

škodas ker ideja je dobra za dol past! Shocked
Nazaj na vrh Go down

eustace

eustace

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Nov 28, 2011 5:26 am

jp, se strinjam. delamo na tem, kakšen forumski dogodek, ki se bliža tako, da ja ni panike bo forum kmalu nazaj. (:
Nazaj na vrh Go down

eustace

eustace

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Feb 26, 2012 12:02 am

hello guys! forum's back and you how're 'ya? (: that's right we are back. smo se v administraciji odločili, da je forumček šreveč dolgo počival tako da je sedaj od vas odvisno ali bo spet zamrl al ne.

ne morem verjet, da so počitnice že skori pri koncu in za šolo nisem naredila ama čisto čisto nič. zvezki so tam kjer so bli na začetku počitnic. mogla bi prebrat hamleta pa sem rajš brala harry potter 2 in 3 del v angleščini. how cool's that huh? love
Nazaj na vrh Go down

pia emma calvarez

pia emma calvarez
eating disorders
eating disorders

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyNed Feb 26, 2012 6:11 am

aww ne morem vrjet da je forum nazaj! love lajk najboljša ideja za forum ever ! smile4 smile4

maah eni vsaj mate počitnice, eni jih nimamo, faks terja svoje Wink *
Nazaj na vrh Go down

eva

eva

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Feb 27, 2012 2:00 am

lepo je slišat, da ste veseli, da smo forum spet malo oživili. zdaj samo prosim veliko pišite, da ne bo forumu spet čisto padla aktivnost že po enem tednu, ker si tega nihče izmed nas ne želi, kajne?

sicer pa hello, everybody. love

pia, saj študentje ste pa že prej imeli počitnice ali nekaj, če se ne motim, right? kakorkoli, meni je itak vseeno če bi te počitnice imeli ali ne, ker bi itak v vsakem primeru šli smučat v italijo. za šolo pa SPET nisem nič delala in zadnji dan se mi niti več ne splača. ah, res se mi ne da, pa še najbolj neumne predmete bi se mogla učit. vedno prestavljam na jutri, potem pa se na koncu učim ravno deset minut. ampak v osnovni šoli še mi gre s takim (ne)učenjem, ne vem kako bo naslednja leta, kaj šele na faksu.

ampak DOVOLJ O UČENJU. kako ste kaj drugače? kaj počnete? ste šli letos kam smučat?
Nazaj na vrh Go down

pia emma calvarez

pia emma calvarez
eating disorders
eating disorders

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat EmptyPon Feb 27, 2012 2:31 am

ja, meli smo tri tedne fraj, ampak to je blo namenjeno učenju, ker smo imeli zdaj prve izpitne roke. Ampak jaz sem to vseeno vzela kot počitnice mhm mogoče je to razlog za samo en narejen izpit. Pa dobro, bolje išta nego ništa ne mhm love

sem pa se smučala ravno včeraj in je blo res super, sem kr aktivna kaj se smučanja tiče, thank god da je tu še nekdo, ki smuča smile ju3 pa grem po novega iphona jao komaj čakam, že trikrat se mi je zmuzno, evo jutri pa upam, da se mi nebo smile4
Nazaj na vrh Go down

Sponsored content

chat Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: chat   chat Empty

Nazaj na vrh Go down

chat

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Similar topics

-
» chat