|
| Avtor | Sporočilo |
---|
rose
staff Število prispevkov : 21 Join date : 05/10/2011 Age : 31
| Naslov sporočila: odsotnosti Pon Okt 31, 2011 6:10 am | |
| če veste, da boste dalj časa odsotni, nam to sporočite tukaj. smiselno je, da vas ne bodo vaši sogovorniki panično čakali. (: |
| | | rose
staff Število prispevkov : 21 Join date : 05/10/2011 Age : 31
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pon Okt 31, 2011 8:37 am | |
| prav bed mi je, da sem prva, ki piše semle, ampak can't help it, rabim malo odklopitve od življenja, zato za par dni šibam v ljubljano. vrnem se v sredo proti večeru, sicer pa popolnoma zaupam soadminkama, da bosta lepo poskrbeli za vas. fino se mejte pa dosti pišite, da pridem nazaj in bo vse obarvano z rdečimi kronicami! :3 |
| | | Gost
Gost
| | | | eva
Število prispevkov : 28 Join date : 13/10/2011 Age : 27 Kraj : bristol, england
| | | | annabeth maya hayne
crazies Število prispevkov : 22 Join date : 12/11/2011
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Čet Mar 01, 2012 6:03 am | |
| mja, mene je spet zasula šola, tako da moje začetke/odgovore lahko pričakujete čez vikend. :/ |
| | | oliver yann dupont
addicts Število prispevkov : 12 Join date : 27/02/2012 Age : 30 Kraj : paris, france
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Čet Mar 01, 2012 10:58 pm | |
| zame velja približno enak kot za annabeth. šola and stuff. crap.
|
| | | kaya chrísthia donovan
crazies Število prispevkov : 31 Join date : 31/10/2011
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Mar 02, 2012 2:00 am | |
| njah, i don't like this, srsly not. -.-" ampak ja, ta teden in naslednji teden, najbrž pa tud teden za tem bom bolj malo gor, ker imam po tri teste na teden, za katere se je potrebno res temeljito usedet za knjige in učit- tak, da ja, pogledat vas pridem, replyje pa lahko pričakujete med vikendi al pa tam enkrat po 16. marcu. sicr se bom potrudla tud prej kej skup spisat in vse, ampak ne obljubim nič. (:
stay in flowers guys. |
| | | eustace
Število prispevkov : 36 Join date : 14/10/2011
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sob Mar 03, 2012 2:07 am | |
| mene čez vikend ne bo, ker odhajam na duhovne vaje. uglavnem pridno pišite, uživajte in se vidmo v nedeljo zvečer. vas pridem kaj še pogledat, until than stay in flowers^^ eustace & daniel |
| | | barney william mabbott
violents Število prispevkov : 9 Join date : 26/02/2012
| | | | Elicia Ella Ese
suicidals Število prispevkov : 9 Join date : 20/03/2012
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Sre Mar 21, 2012 1:12 am | |
| mene ne bo do približno 2. aprila 2012, ker imam ogromno domače naloge in moram še do aprila to svojo bralno značko spacat skupi, ker bom drugač mela verjetno cvek pri slovenščini. torej, lepo se imejte, kmalu pridem nazaj... |
| | | leslie sabrina jones
addicts Število prispevkov : 11 Join date : 27/03/2012 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti Pet Mar 30, 2012 2:15 am | |
| js se opravičujem, ker sm komaj prišla na forum pa se že vpisujem v to temo, ampak kar se mora, se mora, right? torej, mene ne bo od danes zvečer pa do tam nedelje dopoldne (kdaj točno pridem nazaj ne vem), ker sem v berlinu. havefun |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: odsotnosti | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |