hi and welcome to hate me hard honey blah blah blah all this stuff comes here!!


the chatbox comes here!name here!
name here!
name here!
credits come here!! don't be afraid to make it a little longer

Share
 

 i wish i was like you, easily amused

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

cheryl lauren newton

cheryl lauren newton
clinic staff
clinic staff

Število prispevkov : 22
Join date : 26/10/2011
Age : 21
Kraj : bristol, england

i wish i was like you, easily amused Empty
ObjavljaNaslov sporočila: i wish i was like you, easily amused   i wish i was like you, easily amused EmptyNed Feb 26, 2012 9:48 pm

  i wish i was like you, easily amused 14

  cheryl lauren newton

  hello everybody. to je torej cheryl lauren newton, v psihiatrični bolnišnici v bristolu bolj znana kot gospodična newton, za nekatere paciente moškega spola pa kar cher. dandanes jo večina pozna kot resno in nikoli nasmejano dekle, ki pravzaprav ni niti malo resno ko gre za različne vrste spletanja s pacienti - zgodba tega osemindvajsetletnega dekleta pa se je začela že mnogo časa prej, ko se dekletu ni niti sanjalo, da bo kdaj postala to, kar je vedno sovražila - psihiatrinja. rodila se je v ameriškem mestu aberdeen v washingtonu in tam živela s svojo mamo, ki je bila dobesedno kurba - prodajala se je za denar in s tem plačevala najemnino za njuno malo stanovanje. skratka, njeno otroštvo ni bilo niti približno tako, kot si bi ga dekle njene vrste zaslužilo in zato se mi tudi ne zdi popolnoma nič čudno, da je že s petnajstimi leti, takoj po končani osnovni šoli, pristala v bolnišnici na odvajanju od drog. lahko bi rekli celo, da je že njena mama cherylina dejanja in odločitve prepustila njej sami in čeprav na to najbrž ne bi smeli niti pomisliti, se je je najbrž hotela čimprej znebiti. naslednje leto je cheryl preživela bolj ali manj v različnih ustanovah po ameriki, ki so ji na zunaj hotele pomagati, na znotraj pa so jo počasi uničevale. nikoli ni bila preveč glasen in samosvoj tip človeka, vendar ko je šlo za njo se je vedno potrudila, da je dosegla to, kar je hotela. naslednje leto jo je posvojil mlajši par iz bristola, oba starša sta bila psihiatra. bila je prepričana, da sta jo človeka vzela k sebi le zato, ker sta ji želela pomagati in jo imeti štiriindvajset ur na dan na očeh ter ne za to, da bi do nje gojila starševski odnos, ki ga v življenju pravzaprav do takrat nikoli ni bila deležna. ampak njene domneve se niso izpolnile, saj sta jo človeka konec koncev imela rada. pomagala sta ji, da se je kljub slabemu uspehu v osnovni šoli eno leto kasneje vpisala v gimazijo, ki jo je končala z odličnim uspehom, študirala medicino in se nato še specializirala za psihiatrijo. njeno življenje se je popolnoma spremenilo in ravno zato svoje preteklosti ne pove vsakemu tujcu, ki ga sreča na hodnikih psihiatrične bolnišnice v bristolu, kjer je letos prvo leto zaposlena.

  well, to je bolj ali manj to. upam, da si jo, iz tega kratkega opisa, nekako vsaj približno predstavljate in seveda, da boste imeli kakšne awesome ideje za povezave. trenutno bodo dobrodošle čisto vse povezave, od prijateljev, sovražnikov pa do kratkih zvez, lahko tudi z njenimi pacienti. njene trenutno povezave pa so:
  - BARNEY WILLIAM MABBOTT @ office no.1
  -
  -

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 

i wish i was like you, easily amused

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
HATE ME HARD, honey :: OOC :: i will find you :: the memoirs-