hi and welcome to hate me hard honey blah blah blah all this stuff comes here!!


the chatbox comes here!name here!
name here!
name here!
credits come here!! don't be afraid to make it a little longer

Share
 

 ( the dark i know well - )

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 3:27 am

( the dark i know well - ) 2nq44nd
jackson nico riley. nekoč je bil sicer izredno v redu fant, saj veste tisti fant, ki bi si ga vaše matere želele za vašega moža, toda to je bilo nekoč. smešno je kako zelo hitro se stvari spreminjajo, kako si lahko bil včeraj še takšen in jutri si že popolnoma drugačen. njegova zgodba je sicer nekoliko bolj zakomplicirana, četudi si je sam že večkrat zaželel, da bi bila mnogo bolj preprosta.
rodil se je v sicer takrat precej prijetni družini, vedno je bil edinček in zato tudi nekoliko razvajen. vsi poznamo takšne zgodbe, mar ne? deček dobi vse kar bi si lahko zaželel, brez da bi se za to kakorkoli potrudil in sčasoma mu postane dolgčas in se zato spusti v svet drogah in kurbarij. tako naj bi to praviloma šlo v našemu svetu, je tako? ampak ne, z jackom stvar znova ni tako preprosta kot bi si želeli in je dolga zgodba, ki nas pripelje do dečka kakršen je postal dandanes.
njegovi starši so se ločili, ko je imel tale deček trinajst let, saj veste, to je tisto obdobje, ko otrok najbolj potrobuje očeta in njega je njegov zapustil in je jack ostal sam s svojo materjo. pa saj stvar ne bi bila tako zelo tragična, če se le ta ne bi začela predajati alkoholu vsako vražjo noč, zapila bi svojo žalost in zaspala ob steklenici cenenega viskija. v bistvu ga to niti ni tako zelo motilo, vsaj mir je imel pred njo in lahko je počel karkoli je poželel, nenazadnje mu je tudi oče redno nakazoval denar na račun, da bi se mu nekako odkupil za odsotnost v življenju svojega otroka.
sčasoma se je jack pričel družiti z napačno skupino ljudi, pa ne zato ker ne bi imel skrbih staršev - četudi jih pravzaprav res ni imel - ampak preprosto zato, ker je v tej družbi užival in se je z njimi počutil srečnega. prav tako ni prvič prižgal cigareta, ker bi s tem škodil svojim staršem, isto kot ne kadi trave, ker bi njegovi starši to sovražili. ničesar ni nikdar počel, ker bi s tem želel kljubovati njim in nikdar jih ni krivil za svoje "bad boy" podvige.
prvič, ko je poskusil tisto črto kokaina, bilo je kot, da bi vstopil v raj in ko bi učinek popustil bi ga nekdo brcnil nazaj v tale pofukani kruti svet. iz kokaina je pristal na heroinu, bilo je nekaj najbolj naravnega kar bi lahko kdarkoli naredil, zanj je bilo to kot da bi dihal zrak, preprosto. ali bi lahko živel brez tega? na to pa vam tale deček ne bi znal odgovoriti, saj prizna, da je sčasoma postal odvisen ampak ga to pač ne moti.
sčasoma je za to zvedel njegov oče, medtem ko se je mati nekako spopadla s svojo lastno odvisnostjo z alkoholom in tako sta oba to pričakovala tudi od njega. toda ne, jack se ni imel najmanjšega namena odpovedati svojemu kosu raja, prej bi umrl.
tako je pristal tu kjer je dandanes, v tej pofukani bolnišnici, kjer si pravzaprav z lahkoto pridobi nekaj prepovedanih substanc, včasih tudi od kakega uslužbenca. klinika pa takšna.
jackson je poleg svoje odvisnosti prav v redu fant, mogoče si ga zdaj ne bi ravno želeli za moža ampak ni tako slab. prav rad posluša probleme drugih in pristavi sem ter tja svoj nasvet. tale fant pa ni nikoli razumel ljubezni, mogoče le zato, ker ni bil nikdar zaljubljen in zatorej ne pozna tega občutka ampak sam ima veliko raje tiste zveze brez obveznosti, saj veš, malo alkohola, nekaj trave in mogoče črtica belega in potem seks, zatem cigaret in vsak v svojo smer. preprosto, a ni? in nihče ne ostane strtega srca.
v bistvu to je to, jackson je nadvse zabaven fant in aja, a sem pozabil povedati, da je biseksualec? ker namreč je, njemu se zdi zaman ločevati med spoli. če te nekdo privlači, te pač privlači, preprosto.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 3:37 am

something for hades?
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 3:45 am

h a d e s & j a c k s o n
hmm, torej jaz sem razmišljal nekaj v smeri one side crush. predvsem zato, ker se mi zdi, da bi bilo zabavno, če bi ona imela crush nanj, saj se on tega po vsej verjetnosti sploh ne bi zavedal in bi preprosto se pogovarjal z njo, prav tako dvomim, da bi mu bilo jasno, da hades ni ravno pri pravi. v bistvu neka povezavica, ko se v bistvu družita, sem ter tja bi se mogoče lahko zgodilo kaj več kot le pogovarjanje, in potem enkrat, ko ona dojame, da on ne čuti ničesar do nje in tako, bi se lahko začelo malenkost bolj dramatično? ne vem, sem malo na praznem z idejami, oprosti. :3
Nazaj na vrh Go down

christian skyler jordan

christian skyler jordan
addicts
addicts

Število prispevkov : 28
Join date : 03/11/2011

( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 3:49 am

  oooooh, colton :3
  njega sploh ne moreš izpustit, tko da: anything for abigail? nekak nimam nič posebnega v mislih, čeprav se bolj nagibam v kakšno romanco maybe?
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 3:54 am

a b i g a i l & j a c k s o n
omg she's so incredibly pretty, tako da se definitivno strinjam s kakšno romanco ali nekaj. tako, jaz sem razmišljal, da mogoče bi se onadva sicer nekaj časa poznala in bi med tem časom vzpostavila nekakšno prijateljstvo, mogoče sprva nič posebnega, pač poznanstvo in občasno bi se pogovarjala o neumnih stvareh kot je vreme ali podobno. toda tako sčasoma bi se pričela pogovarjati o bolj intimnih rečeh in bi si pričela vedno bolj zaupati, na eni točki pa bi mogoče ona v njegovi bližini bila bolj sproščena in nasmejana, on pa ne bi čutil tolikšne potrebe po drogah. v bistvu bi se nekako zaljubila, četudi bi on ves čas trdil, da sta le prijatelja in da ne čuti ničesar, kar bi bila laž. seveda bi potem morala nekako vključiti nekaj dramatičnega, le da se zdaj ne spomnim ničesar posebnega ampak se bova že domislila česa, če ti je sploh kaj od tega kul.
Nazaj na vrh Go down

christian skyler jordan

christian skyler jordan
addicts
addicts

Število prispevkov : 28
Join date : 03/11/2011

( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 4:01 am

  i agree with your idea, so, morda bi že začela? vem da je mal hitr sam itak mislm da je že vse dokaj zmenjeno ane? pa PLIIIS morva vključit še nekaj 'skupnega spanja v postelji in pod odejo' nujno, ker se jaz coltonu res nemorem upret :3
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 4:04 am

a b i g a i l & j a c k s o n
hmm, zaradi mene lahko kar začneva. ali bi se mogoče tebi dalo, če ne lahko jaz enkrat, ko pridem nazaj domov s pijače s kolegi.
drugače pa ja, obvezno bo tudi nekaj skupnega spanja, pri jacku brez tega pri tako lepemu dekletu kar nekako ne gre.
Nazaj na vrh Go down

christian skyler jordan

christian skyler jordan
addicts
addicts

Število prispevkov : 28
Join date : 03/11/2011

( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 4:26 am

  well, can you start please? moji začetki so ponavadi dokaj horrible lame in kratki. pa še dons najverjetneje ne bom mogla (vsaj mislim) in bi pol loh začela šele v nedeljo enkrat. tko da mislim da bo to breme na žalost padlo na damn sexy jacksona, if you forgive me *puppy eyes*
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 7:31 am

a b i g a i l & j a c k s o n
sure thing, bro. bom poskusil nekaj spraviti skupaj preden grem ven, upam da mi uspe kaj dokaj solidnega. wish me luck. lol.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 9:48 am

  anything for jackie? (:
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 10:07 am

j a c q u e l i n e & j a c k s o n
hmm sure thing bro, nekaj se bo že našlo a ne. :3 a si mogoče ti imela kako idejo, bi bilo zelo zaželeno ampak če ne, sem prepričan, da se lahko skupaj česa domisliva.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 10:27 am

  well, sem razmišljala, da bi lahko imela neko background story in sicer, da sta bila v enaki družbi, ko je bila ona še divja verzija sama sebe. ampak ne v tem smislu, da sta bila pač party friends, ampak bolj opora drug drugemu? ne vem, da jo je spravil domov, ko ona tega ni bila zmožna in obratno. krila drug drugega doma ali kaj podobnega... če bi šlo to skozi. potem sta naenkrat izgubila stike, ko je šlo v njenem življenju vse navzdol (posilstvo, insomnia, depresija...). ker se pač ni hotela pogovarjati z nikomer itd. ko pa se vidita pa je zanjo prav neko olajšanje, da na tem kraju vidi nekoga poznanega, pač nek košček doma, ker se tukaj tako ali tako nima s kom pogovarjati. pa je res ful vesela, da ga vidi in postaneta neke vrste zaupnika? ne vem, potem kaj bi se tuj dogajalo niti nimam nekih dobrih idej za kako dramo ali kaj podobnega, tako da bi bila tvoja pomoč nadvse priporočljiva. :3
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 12:16 pm

j a c q u e l i n e & j a c k s o n
o moj bog, tole je absolutno fantastično! seriously, obožujem vse in tole bo tako amazing, kar ne morem verjeti, res. sem pa malo razmišljal in mogoče bi malo drame vpletli tako, da bi on enkrat bil prekleto zadet in ona bi ravno nekaj potrebovala njegovo pomoč on pa bi bil precej idgaf mood in bi jo pošteno odjebal, za kar bi se sicer kasneje opravičeval ampak ona bi bila poštena razpizdjena nanj in ga ne bi jebala pet posto nekaj časa. ne vem, prva stvar, ki mi je prišla na pamet v bistvu. oprosti, če je zanič ampak saj se bomo že česa spomnili.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptySob Nov 05, 2011 11:52 pm

  no, i actually love the idea, really. ampak ja, to se lahko itak še kasneje bolj natančno dogovoriva. pa začneva kar, ko se prvič vidita ali kasneje?
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyNed Nov 06, 2011 9:41 pm

  hej, my beloved addict. :3
  a bo še kaj prostora za electro pri tebi? cuz she wants you, yes she does.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 12:45 am

and now i'm crossing my fingers really tight and hoping there's some room for my valerie? (: no ideas atm, but i can most certainly come up with sth? ^^
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 1:02 am

j a c q u e l i n e & j a c k s o n
hm, pomoje bi znalo biti zabavno, če bi začela, ko se prvič vidita tukaj na kliniki? nevem, kakor želiš v bistvu.


e l e c t r a & j a c k s o n
a lahko najprej povem kako zelo čudovita je tale tvoja electra? ker jo namreč obožujem. torej tako, jaz sem razmišljal v smeri, da bi neke noči se jack sprehajal po ustanovi - četudi tega ne bi smel početi ampak seks z osebjem ima svoje prednosti - in bi ona imela eno svojo kriz, ter bi ravno začela kričati ali nekaj, ne vem. v bistvu on bi jo hotel nekako potolažiti, toda v bistvu bi jo hotel le spraviti v posteljo in zdaj je odvisno ali bi bila ona za ali ne. toda mogoče bi bilo bolj zabavno, če bi ga ona začela odrinjati stran od sebe, on pa ne prenese zavrnitve ravno dobro, saj je navajen dobiti kar želi in potem bi pa videli kako bi se tole razpletlo. edit this however you prefer, my dear.


v a l e r i e & j a c k s o n
oh but of course there is some room for the awesome that is your valerie, dear. jaz sem prebral njen plot page in nekako sem razmišljal, da bi se srečala, ko bi se hotela pretihotapiti v medicinsko sobo, da bi ukradla nekaj tablet or smth, you know. začela bi nek pogovor, prižgala kak cigaret in jack bi sigurno začel sprva z nedolžnim flirtanjam, saj se nekako težko upre seksi ženski kot je ona in potem pa ne vem, mogoče kakšna friends with benefits scena, skupno požiranje tablet, kajenje cigaretov in trave, stuff like that. idk, lahko zbrišeš kar ti ni všeč, kaj dodaš, karkoli.
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 2:50 am

  oh ohhh, i love you so much for having the bestest ideas of all time. seveda bi se ona upirala, navsezadnje je khm, delno zaročena, še vedno ima doma tipa, ki čaka nanjo, čeprav, bodimo iskreni, nisem si je zasnovala kot najbolj zveste ženske.. kakorkoli, ful bi blo awesome, da se on začne silit vanjo, njej pa se lahko še bolj zmeša, sploh pas de problem, oh, kako se veselim tega. lurw you so much, honey. love

  a boš ti začel al naj jaz? :3
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 3:08 am

e l e c t r a & j a c k s o n
asdfghjkl i'm happy that you approve. sem se posebej zate potrudil, da je čim bolj messed up in dramatično, saj vem da so tebi takšne zadeve izredno všeč, dear. hmm, a bi se mogoče tebi ljubilo, ker imam jaz še en reply za napisati in bi obvezno moral nekaj za nanowrimo tudi napisati?
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 5:53 am

  bom, honeybee, promise, samo ne vem še, a danes al jutri, ker mam še nekaj šolskega dela za opravit. ampak dobiš asap. :3
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 6:01 am


oh yes. i can totally imagine them as occassional fuck buddies. mogoče celo, da se poznata že lep čas pa si je valerie vbila v glavo, da ga bo gladko malo nekaj časa ignorirala in postavljala na hladno. in ga najde v medicinski sobi še pred njo pa ji rahlo podre vse njene načrte v zvezi z njem. ne bi jima po eni strani sploh bilo karkoli drug do drugega, ampak se nekako zavedata, da sta si enakovredna nasprotnika - keep your friends close and you enemies closer etc. torej, začnem jaz/ti? (:
Nazaj na vrh Go down

Gost


Gost


( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) EmptyPon Nov 07, 2011 8:54 am

Nazaj na vrh Go down

Sponsored content
( the dark i know well - ) Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: ( the dark i know well - )    ( the dark i know well - ) Empty

Nazaj na vrh Go down
 

( the dark i know well - )

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
HATE ME HARD, honey :: OOC :: i will find you :: the memoirs-