hi and welcome to hate me hard honey blah blah blah all this stuff comes here!!


the chatbox comes here!name here!
name here!
name here!
credits come here!! don't be afraid to make it a little longer

Share
 

 And I know it's easy to say but it's harder to feel.

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

isabelle chanell lambert

isabelle chanell lambert
clinic staff
clinic staff

Število prispevkov : 21
Join date : 31/10/2011
Age : 23
Kraj : Ljubljana

And I know it's easy to say but it's harder to feel. Empty
ObjavljaNaslov sporočila: And I know it's easy to say but it's harder to feel.   And I know it's easy to say but it's harder to feel. EmptyTor Nov 01, 2011 3:25 am

And I know it's easy to say but it's harder to feel. Ss3


Z rokami v žepu se je počasi sprehajal po prostorih bolnišnice in od časa do časa je mimo njega stekel kakšen norec, popolnoma rdeč v obraz katerega so lovile sestre z injekcijo v rokah in sam je hladno stopil mimo ne da bi se ga trudil ustaviti in ga pahniti v samo nočno moro niti se ni trudil ga rešiti s spotikom sester tako, da je lahko pridobil na času. Dol mu je viselo za večino oseb na kliniki, navsezadnje ni hotel biti tu in ni spadal sem. Ni videl vil niti ni imel težav z prehranjevanjem, pravzaprav je čisto dobro jedel dokler ni prišel sem in naletel na tisto bruhanje katerega so jim dejal in se potem igrali zdravnike, ki se trudijo za dobro pacientov. Pa tudi odvisen ni bil od tablet, drog kajti razlika je bila med tem, da jih je uporabljal kot pa živel samo za njih. Tako ali tako jih je jemal zgolj zaradi mame in ne zaradi sebe. Spremenile tako ali tako niso večine stvari. Oče je bil še vedno peder in mama je bila navadna odvisnica, ki ni več ločila realnosti od izmišljenega sveta v njeni glavi. Samo od časa do časa je bil nasilen, vendar bi ga lahko poslali v zapor ali pa v vojaško šolo ne pa med norce toda očitno je bil rojen pod tisto zvezdo, ki ti zajebe vsak korak v življenju da od njega ne ostane nič več dobrega. Niti nikoli nič ni bilo dobrega v njemu, vsaj ne v njegovem. Tisti kurčev denar katerega so imeli nikoli niti ni bil pomemben in ne glede na to koliko so imeli vpliva je vsa njegova družina prišla do svojega konca, katerega niso nikoli pričakovali. Oče je imel doma ženo in sina in zagotovo je bila to njegova usoda ne pa pobeg z moškim in kdo ve na koncu mogoče poroka z njim, kajti nikoli niti ni izvedel kaj se je zgodilo z njim niti ni hotel vse skupaj je bilo že dovolj bolano in sramotno ter se tega ni hotel spominjati, potem je bila tu mama uspešna TV voditeljica s kariero v rokah kateri se je odpovedala zaradi sina na poti in na koncu ni z njim ni preživela niti enega kakovostnega meseca, ko je začela s tabletami sprva nedolžno potem je pahnila še sina v to in na koncu niti ni vedela o čem novinar govori, ko ji je omenil moža kateri je odšel od doma kajti bila je prepričana v to da je doma z njo. Pa še on, ki je pristal tu v tej kliniki medtem, ko bi lahko naredil kaj od sebe. Ali pa tudi ne na koncu bi mu vedno ostal sloves staršev in denar ter mu ne bi bilo potrebno niti vstati iz postelje, imel bi vse.
Kmalu pa je njegove oči presenetila nenavadna sončna svetloba in, ko se je ozrl po okolici je lahko opazil da se je znašel v parku, ki je bil edini kraj na katerem se je počutil kot da ni zaprt med norci ampak je sredi mesta v mestnem parku ter srečuje popolnoma navadne ljudi o katerin ne ve popolnoma ničesar in mogoče je bil to razlog zakaj je vedno nekako pristal tukaj. Ni bil ravno navdušenec nad naravo niti ne romantična duša, ki bi poslušala čivkanje ptičic samo normalnega se je lahko počutil in to je bilo vse kar si je želel. Oditi od tu in nadaljevati svoje življenje ter pozabiti na preteklost, čeprav je dvomil da bo to možno. Končal bo še nižje kot je že in za vedno bo bil tu in to je bila lahko njegova kazen za vsak udarec, za vsak pretep celo za umor lastne mame, kateri je na koncu dneva celo naredil uslugo da jo je odrešil tega sveta toda s svojim obnašanjem je stopila na živce in nikoli ni prenesel udarca nad sabo. Ponorel je zagrabil tisti nož in jo brez občutkov zabodel in gledal izkrvaveti. Mogoče bi še preživela in imela rahlo brazgotino do konca življenja, če ne bi vzela še tablet ter vse skupaj zalila z steklenico alkohola. Potem pa so vsi krivili njega, čeprav ni bil kriv le on. Tega se ljudje niso zavedali. Vsako dejanje človeka je imelo prej neke posledice in takšen konec Levinovih je bil lahko pričakovan vse odkar se je začela drama okoli očeta in ko je mama izgubilo samo sebe. Samo vprašanje časa je bilo kdaj bo še sin zapadel v nove težave in njegovo končno dejanje je bila posledica sovraštva do obeh, izbruhov jeze ter tablet v njegovem telesu. Brcnil je kamenček pred njim, ki se je odkotalil nekam v daljavo in nato dvignil pogled ko je pred seboj zagledal črnolasko kako je nemo gledala pred seboj očitno v svojem malem svetu. Nasmehnil se je in stopil do nje in ne da bi kaj rekel prisedel ter prekrižal noge na moški način in eno roko položil za njo tako da se je naslanjala na zadnjo stranico klopi. » Daj povej še meni kam tako zavzeto gledaš, draga. « ter ji umaknil pramen las z obraza ter ga zataknil za uho ter se zazrl v njo. Brigitte je bila ena redkih oseb s katero je sploh navezal kakšen kontakt tukaj pa še ta ni spadala med najbolj normalne ljudi, toda v primerjavi s kakšno preveč klepetavo osebo katera bi ga lahko spravila iz tira je bila precej boljša izbira in s časom se je nekako navezal na pogovore z njo ter ji stal ob strani, če je takšna oseba v njemu sploh seveda obstajala.


tag is gorgeous brigitte and here is 922 words. here we go darling love . and at the moment birdy- skinny love are on my playlist.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
 

And I know it's easy to say but it's harder to feel.

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
HATE ME HARD, honey :: OOC :: i will find you :: the memoirs-