hi and welcome to hate me hard honey blah blah blah all this stuff comes here!!


the chatbox comes here!name here!
name here!
name here!
credits come here!! don't be afraid to make it a little longer

Share
 

 fucking wierd am i?

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo

daniel ethan baker

daniel ethan baker
whores
whores

Število prispevkov : 35
Join date : 27/10/2011
Age : 22

fucking wierd am i? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: fucking wierd am i?   fucking wierd am i? EmptyPon Okt 31, 2011 6:59 am

  tagged: lovely CALISTA!
  comment: oh, let me be first. already love them. love
  words: 590

  Z rokami se je držala za boke in se pozibavala zdaj v desno, zdaj v levo. Nenazadnje je imela skoraj tri ure in pol časa, da se spravi v posteljo in si zopet izmisli tisoč in en razlog zakaj točno spet spi v smrdljivi postelji kot je bila ta v norišnici. A njene misli so bile nekoliko nejasne, kajti zadnje čase ji je bila postelja všeč in njene misli so bile čisto zmešane. Z rokami se je prijela z glavo in si zmršala lase, kot bi bila tega že trdno vajena. Mogoče je bila, mogoče tudi ni. Kaj pa je ubožica vedela, njene misli so bile zaradi velike količine tablet precej nejasne. Za hipe je dvignila v zrak levo roko in nato še desno. Zakričala je, predvsem zaradi občutka svobode, a to ni bil edini razlog. Bilo jih je več, a verjetno je bil ta najbolj pomemben. Sama pri sebi se je zasmejala, ko je na okno njene sobe sedla ptičica. Skoraj bi z jezikom polizala celotno okno, a se je zadržala in sedla na posteljo. Pomahala ji je. Želela je sesti k njej in govoriti z njo, kajti ptice naj bi bila zelo pametne živali. Še enkrat ji je pomahala, za vsak slučaj če je mala taščica ne bi opazila. A vse je bilo videti kot bi le ta okamenela, kajti ptica je zrla vanjo in komajda vidno dihala. Skorajda bi popenila, ko ji je že petič pomahala nato pa z vso močjo v okno vrgla plišastega medvedka, da je prestrašena ptica odletela, Esther pa so se po licih ulile solze. Ni govorila, kajti to je bilo brez vredno dejanje. Zadnje čase je bila precej tiho in sestre, ki so jo silile z zdravili so bile videti zaskrbljene. A Esther pač nikoli ni bila družabna oseba in ni marala govoriti zato zanjo to ni bilo ne vem kako pomembno.

  Pod posteljo je imela nekaj majhnih obeskov in risbic, ki jih je sama naredila. A vseeno ni nikoli dovolila nikomur, da bi pogledal pod njeno posteljo kajti poleg njenih stvari so pod posteljo živela majhna bitja. Njeni prijatelji. Vsakemu je dala svoje ime in nič kaj zanimivo ni bilo, ko se je s svojo sostanovalko skoraj stepla zaradi njenega zanimanja kaj točno je tam spodaj. Calista. Calista Joanna Ocean je bila rjavolaska, na videz precej prijetna punca in Esther se niti najmanj ni dozdevalo kaj bi punca sploh počela v umobolnici. Poznala jo je komaj teden dni in še tedaj nista imeli nobenih stikov. Ena z drugo nista govorili, kajti noči, ki sta jih preživele skupaj so bile kot za eno tako za drugo precej utrujajoče zaradi prekletega učinka zdravil. Glav je tiščala pod posteljo, med tem ko so ji noge ležale ven. Tiho je šepetala, da je ne bi kdo slišal. Že stotič je paličici Anni govorila, da jo boli hrbet zaradi nenehne stoje, ko je v sobo stopila njena cimra. Zbežala je izpod postelje in ji namenila prestrašen pogled. Ni vedela kaj naj odgovori zato je samo na obraz nalimala tisti čudaški pogled in z ust stegnila jezik. "Me veseli, da si vstopila v sobo." sama pri sebi se je prestrašeno hahljala. "Vreme je precej deževno, kajne?" zunaj je na vso moč sijalo sonce in ni bilo čutiti nobenega vetriča. In čeprav je sonce počasi že zahajalo je bila Esther že precej utrujena, pripravljena za spanje. Na sebi je imela oblečeno pižamo, bila je stuširana in umita, za njeno sostanovalko pa so jima sobo zaklenili, kar je pomenilo da bo prvič iz nje stopila šele naslednji dan zjutraj.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

CALISTA JOANNA OCEAN

CALISTA JOANNA OCEAN
whores
whores

Število prispevkov : 6
Join date : 31/10/2011

fucking wierd am i? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: fucking wierd am i?   fucking wierd am i? EmptyPon Okt 31, 2011 7:56 am

  tagged ; esther! :smitten:
  words ; six hundred
  comment ; that's it! Smile

  z nogo je zaloputnila vrata njene sobe, ki si jo je pravzaprav delila še s pritegnjeno cimro esther. definitivno – punca je bila totalno za luno, stalno je govorila s svojimi škrati, vilami, živalicami ali kar koli so pač že bili. poleg tega calisti ni dovolila, da bi pogledala pod njeno posteljo, kjer je imela shranjene svoje osebne zaklade. zato pa je slednje naredila sama, ko plavolaske ni bilo v sobi. verjetno je tedaj hodila po parku in občudovala drevesa. pod posteljo je bilo nekaj kar zanimivih stvari. risbe, ki so spominjale na otroško pacanje, nekaj knjig, star nakit, ključi iz prazgodovine, majhni haribo bonboni, lepo zloženo rožasto krilo in tempera barvice, pa tudi nekaj zvezkov z estherinimi misli. toda nikjer nobenega sledu o škrateljcih in njenih malih prijateljih.
  »pozdravljena predraga cimra,« je sarkastično pozdravila in izpod jeans jopiča potegnila steklenico šampanjca. ob vprašljivem estherinem pogledu, ji je le razložila, da je stvar ukradla iz sobe za sestanke, kjer se srečujejo pomembneži, ki upravljajo z umobolnico.
  v naslednjem trenutku se je zaslišalo obračanje ključa v ključavnici, česar se je calista po enem tednu že skorajda navadila. sprva ji je bilo čudno, da so jih čez noč zaklepali v sobe, po drugi strani pa tudi logično.
  »pa sva sami,« je rekla in ji pomežiknila. na posteljo je odvrgla svojo jakno in potegnila majco rolling stonesov s svojega telesa. slekla je svoje raztrgane kratke hlače, v katerih je razkazovala lepe dolge noge. dol je potegnila še svoje čipkaste najlonke, ob katerih so končale še rdeče all starke.
  »saj te ne moti?« je pomenjlivo pogledala proti esther in se ozrla na svoje spodnje perilo. zatem se je posvetila odpiranju šampanjca. najprej je odvila kovinsko žičko in potem poskušala sneti pokrovček. nenadoma se je zaslišal glasen pok in pluta je zletela na drugi konec sobe. calista se je začela hihitati in cuknila požirek.
  »boš še ti?« je ponudila sostanovalki in zmetala stvari s svoje postelje. pogledala je urejeno blondinko, ki je v pižami tako nedolžno sedela na svoji postelji.
  »jebi se!« ji ja zabrisala in steklenico zopet primaknila k ustnicam. »kakšno vreme? zunaj je noč, ti zmešanka!«
  zasmejala se je, a ni bila prepričana, če je esther že postalo jasno, da je to njen običajen način govora. kletvice in podobno ji niso bile nič kaj daleč, bile so del njenih stavkov.

  prrisedla je na njeno posteljo in ji v roke potisnila šampanjec. esther je le nemo strmela vanjo – morda – še bolj pritegnjeno cimro, kot je bila sama.
  »si že imela fanta škratinja?« je vprašala in se s prstoma sprehodila po njeni nogi. začela je pri stopalih in se počasi, zelo počasi, premikala proti kolenu. opazovala je njeno reakcijo, prstke pa prelagala tako, kot bi nekdo hodil po njeni koži. esther je popila še nekaj požirkov šampanjca, dokler ji ni steklenice iz rok ni izpulila in še sama krepko nagnila.
  »danes se nisem stuširala, veš,« je dejala in pogledala v njene oči. nekaj trenutkov sta tako strmeli druga v drugo in ko je bila rjavolaska prepričana, da se je esther navadila na njeno bližino se je počasi oprla na roke in se približala njenemu obrazu. ločevalo jo je le nekaj centimetrov, nobena od njiju ni odvrnila pogleda in calista je počasi pritisnila svoje ustnice ob estherine. začuda se ta ni umaknila, nasprotno – še sama ji je vrnila droben, drobcen poljub. calista se je sama pri sebi nasmehnila in ji segla z roko skozi počesane lase.
  »si okej?« ji je tiho zašepetala v uho in odpela prvi gumb na njenem zgornjem delu pižame. počasi je nadaljevala medtem ko je ona božala njen hrbet in ji odpela nederček.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

daniel ethan baker

daniel ethan baker
whores
whores

Število prispevkov : 35
Join date : 27/10/2011
Age : 22

fucking wierd am i? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: fucking wierd am i?   fucking wierd am i? EmptyPon Okt 31, 2011 8:31 am


  comment: hope it's fine. (:
  words: 776

  Bilo je čudno. Punca je bila tako čudna. Ne, vse je bilo čudno. Od punce pa do okna, postelje, njene pižame, dekletinih nog in njenega razkazovanja, sploh pa je bilo čudno vreme. Kot bi se nekomu totalno zmešalo in bi zvezde nametal sem ter tja. Bila je kar nekoliko žalostna, kajti resnično je bila noč, sonce pa je poniknil v pozabo. Skorajda bi zajokala, če se dekle ob njej ne bi začela tako nesramno slačiti in jo poželjivo gledati.
  Z pogledi in njenim hihitanjem jo je zmedla. In sploh to, da je ukradla šampanjec se ji je zdelo precej smešno, zato ni mogla ostati resna. "Lepo se imam." je odgovorila na njeno vprašanje, kajti čutila se je dolžno da ji odgovori. A vseeno se ob njej ni počutila dobro, kajti rjavolaska, prijazna kot jo je bila vajena je nepredvidljivo pričela kleti, kar Esther ni bilo jasno. "Sami sva." je še enkrat zašepetala, kot bi bila malo za luno. Vsaj tako je o njej mislila njena cimra. Izbuljila je oči, ko ji je nesramno rekla jebi se "Kako pa naj to storim? Saj se še nikoli nisem." je dahnila in skoraj prahnila v jok. Sovražila je to, da so ji ljudje ukazovali ona pa tega ni znala izpolniti. "Zakaj pa sem zmešanka?" zunaj je bilo tedaj res že skorajda črno. Vseeno pa jo je motil njen način govora. "Ni ti treba tako kleti. Jaz živim v sožitju z naravo in mi ni treba kleti. Vprašaj Anno in Toma." je nagajivo dejala in upala, da bo njeno cimro zanimalo kdo točno sta ta dva vilinčka.
  Ko je v roke dobila steklenico šampanjca si je najprej podrobno ogledala steklenico. Bila je velika, skoraj prevelika zanju. Nikoli si ne bi mislila da to ljudje pijejo. A v resnici je tudi sama že pila nekaj podobnega alkoholu. Včasih je doma mešala vino, vodo in dodala nekaj medu, da v ustih ni imela tako groznega okusa. A vseeno se je na punco kot je bila Esther pijača kaj hitro prijela, in ko je bila pijana ni bilo najbolje zanjo. Nagnila je steklenico in se dotaknila ustnic. Pijača je imela grenak okus, a zaradi svoje cimre ni želela biti nesramna in je naredila nekaj zelo zelo dolgih požirkov da je pričela močno kašljati in je zletela po tleh. Z glavo se je udarila v rob postelje, a ji ni bilo nič. Vsega je bila že vajena. Vajena je bila pretepa, kajti njeno telo je bilo polno modric.
  Všeč ji je bilo, kot jo je Calista poklicala škratinjz rok steklenicoin se zmedla ob tem, da se daa. "Res misliš, da sem škratinja? Mogoče bi pa morala postati. Kaj pa vem, očka mi je nekoč rekel, da ko bom velika mi lahko kupi tista ušesa." kot petletni otrok se je na njenem obrazu zarisal velikanski nasmešek. "Luna je tako škratja danes." to je pomenilo, da je bila zares lepa. Ko ji je Cal izpulila steklenico je vzdignila obrvi. "Res? Jaz sem se tuširala z milom. Okus je imel kot škratji med. No, mogoče je oni bolj sladek." želela ji je omeniti, da imajo škrati več različnh vonjev, ko jo je rjavolaska poljubila. Vrnila ji je poljub. Skorajda ji je smrdelo iz ust. Smešno, kaj točno človek vse opazi v takih situacijah. "Lahko ti kdaj posodim svojega medvedka." ji je zašepetala v uho in od navdušenja prekrižala noge in tako sedela po turško. Ko ji je Calista slačila srajico ji je bilo nerodno. Pozabila si je sneti nederček! To je počela pogosto in tokrat ji je bilo tako grozno nerodno. "Zakaj pa to?" je tiho vprašala. Vajena je bila seksa z moškim, kajti ne glede na to ali si ga je želela ali ne, je morala seksati z Zachary-jem. Včasih kadar ni bila pridna in mu je želela uiti jo je hudo pretepel ali pa vanjo prodrl na moškem wc-ju, kjer sta ponavadi seksala. Z njo j ravnal kot z živaljo kar ji je bilo všeč saj je imela rada živali. Včasih ampak res včasih sta se objemala in si je predstavljala da je ona njegova medvedka in on njen medved.
  Dotaknila se je njenega hrbta in po njem je imela nekaj zares čudnih in grdih pik. A bilo ji je mar zanjo. Ko je prišla do konca hrbta je njena roka za trenutek obnemela. Vajena je bila zadovoljevanja fantov, pri dekletih je bilo to drugače. Ker je bila zbegana je še enkrat spolzela gor. "Kot ponavadi." je kot odgovor zajamrala in naenkrat je Calista v njena usta porinila jezik. Bilo je tako nagnusno, kajti ni marala da se njena slina meša z drugo. Bilo jo je strah, da bi tudi drugi ljudje postali vilini kot ona.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Sponsored content
fucking wierd am i? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: fucking wierd am i?   fucking wierd am i? Empty

Nazaj na vrh Go down
 

fucking wierd am i?

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
HATE ME HARD, honey :: OOC :: i will find you :: the memoirs-